Musik til festen

Musik til festen

Hos Event Danmark kan vi tilbyde et bredt udvalg af

Dygtige musikere til firmafest, julefrokost eller fødselsdag.


I vores portefølje har vi alt fra pianister og solomusikere til bands samt duoer og trioer. Opskriften til en god aften findes gennem forrygende musik og underholdning til at holde selskabet i humøret og dansen kørende. Event Danmark har en bred palet af musik til festen, musikere der forstår at feste igennem og sætte gang i publikum.


musik til festen

Her kan du booke musik til festen


Hvad enten det er til fødselsdag, jubilæum, konfirmation, firmafest, julefrokost, byfest eller en anden festlig lejlighed. Vi har musikere inden for enhver musikgenre, som alle er klar til dele både nye og gamle hits med jer. Vælg kategori og find den musik til festen som passer til jer.


Ring til os hvis du skal have hjælp til at vælge det rigtige band, så du får musik til festen, der er afstemt til dine ønsker.


Hvilken musik passer bedst til festen?


Julefrokost musik til festen.

Når du skal vælge et band til julefrokosten, er det en god ide at vælge et som kan levere blød baggrund til spisning, for at spille op til dans senere på aftenen. Mange vælger også at booke en DJ særskilt.


Bryllup musik til festen

Her tæller kvalitet frem for kvantitet, på den store dag er det meget almindeligt at have en trio på scenen til et bryllup. En trio fylder ikke så meget, og samtidig kan de afløse hinanden, så der ikke kommer for mange stille pauser.