bircow_foredrag

Anders Bircow - Foredrag til virksomheder

Anders Birkow foredrag

Foredrag om arbejdsglæde

Mangler du inspiration til hvordan du kommer til at elske dit arbejde igen? Så er det Anders Bircows foredrag om arbejdsglæde, som du skal bruge din tid på.

Vi har et ansvar for vores eget liv. Det har vi alle dage hørt, men hvem har egentlig ansvaret for glæden på arbejdspladsen? Under de rigtige rammer, står du selv for ansvaret for at udvikle din arbejdsglæde.

Med den velkendte humor udfordrer Anders både ledere og medarbejdere til, at yde det ekstra det kræves. Glade medarbejdere yder bedre, og det er i alles interesse, at blive bedre til sit arbejde samtidig med at man er glad.

Vær opmærksom på, at glæde er stærkt vanedannende.


Persontyper

På dette foredrag bliver du inspireret til kommunikere mere effektivt og positivt. Er du bevidst om hvordan du kommunikerer med dine kollegaer? I et team er der brug for hinandens energi, så man kan få det bedste ud af sin kollega.

Anders har med sin erfaring som entertainer og skuespiller tillært sig en række værktøjer, som han på dette foredrag deler ud af. Han hjælper dig med at designe din egen succes – kom og bliv inspireret.


Lyt og lær - Lær at lytte

Nyeste foredrag om fordelen ved at kunne lytte… Du spørger, han svarer, du får informationer

Med mere end 30 års erfaring fra underholdningsbranchen, har Anders Bircow tillært sig en lang række redskaber, som han gerne vil give videre. Han er mest kendt fra Linie 3, hvor han med sin kreativitet var en af drivkrafterne. Anders’ foredrag er fyldt med underholdning, som med garanti får smilet frem.


Anders Bircow leverer seriøst, sjovt og professionelt, den inspiration, de værktøjer og metoder I skal bruge fremover, for at skabe det klima på en arbejdsplads, hvor alle går glade hjem fra jobbet og samtidig glæder sig til næste dag.


Når skuespilleren og entertaineren træder i karakter, så sker der noget. I får det fulde udbytte til jeres foredrag.


Fremadrettet udvikling med fokus på at udnytte det bedste potentiale hos alle. T.E.A.M. Together Everybody Achieve More.


Medarbejderne opnår værdier som arbejdsglæde, trivsel, forandrings villighed og godt samarbejde med fokus på ros og anerkendende kommunikation, positive tanker og selv ansvar?


Anders Bircow kan desuden bookes til en række workshops, kurser og events.


Ring og hør nærmere...