Jesper Grønkjær_foredreag

Jesper Grønkjær - Den magiske rejsende

foredrag med jesper

Jesper Grønkjær har foretaget mange rejser


hvor han har levet og optrådt hos befolkningsgrupper uendeligt fjernt fra det liv, vi kender

“Den Magiske Rejsende” – et fordrag med Jesper Grønkjær


Jesper er ikke blot en af Danmarks mest benyttede tryllekunstnere. Han er også professionel eventyrer, der bl.a. er optaget i “De Berejstes Klub” og i “Eventyrernes Klub”, blandt nogle af landets mest legendariske globetrotter.


Jesper drager på ekspeditioner til klodens fjerneste afkroge. Han rejser ugevis igennem junglen for at komme ud til stammefolk der stadig lever som kannibaler, eller han sejler på tømmerflåde ned af Amazonfloden, for at optræde på ufremkommelige steder, hvor det er blevet til shows for folk, der aldrig tidligere har set hvide mennesker.


Der udover har Jesper Grønkjær rejst ud til eksotiske befolkningsgrupper, som lever uendelig fjernt fra det liv, vi kender her i Danmark. Bl.a. massai-krigere, beduiner, sheiker, narkomaner, munke, prostituerede, indianere, girafkvinder og mange flere.. Dette bruger han i foredrag og på dansk tv.


Et af Danmarks bedste foredrag


Oplev et unikt foredrag, der kombinerer smukke fotos og underfundige tv-klip,historier, anekdoter m.m. Publikum griner højlydt over vanvittige og humoristiske fortællinger, men er også musestille, når der, på seriøs facon skildres kunst, kultur, natur, politik, livsindhold, religion m.m.


……Og selvfølgelig er det ikke mindst et udpluk af de tryllerier, Jesper har fascineret folk med verden rundt.